Νέα ήττα-σοκ για τους Μπακς, που έχασαν στο Μιλγουόκι από τις… ρεζέρβες των Γκρίζλις (101-111) και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.
Στο 47-29 έπεσε το Μιλγουόκι (29-9 εντός και 18-20 εκτός έδρας), στο 26-50 ανέβηκε το Μέμφις (8-28 εντός και 18-22 εκτός έδρας).
Χωρίς τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Πάτρικ Μπέβερλι, Κρις Μίντλετον παρατάχθηκαν οι Μπακς που πήγαν σε περιορισμένο ροτέισον. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γέμισε τη στατιστική του (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 μπλοκ), ωστόσο δεν ήταν ο εαυτός του, αφού πονούσε στο αριστερό πόδι και στο τέλος ένιωσε απογοήτευση για την εικόνα που έχει η ομάδα του. Ο Μπρουκ Λόπεζ κι ο Μπόμπι Πόρτις ήταν τα μοναδικά του στηρίγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Οι Γκρίζλις δεν είχαν τους Τζα Μοράντ, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Ρόουζ, Ντέσμοντ Μπέιν, Τζον Κόντσαρ, Βινς Γουίλιαμς, Γιούτα Γουατανάμπε, Σάντι Αλδάμα, αλλά έδειξαν σκληράδα και με κορυφαίο τον Τζάρεν Τζάκσον, πήραν μία σπουδαία νίκη.
Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Ράπτορς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/4) στις 03:00 και πάλι στο Μιλγουόκι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).