Toν επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα βρήκε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της Άσκολι, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.
Η διοίκηση της Άσκολι έφτασε σε συμφωνία με 59χρονο, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Καρέρα θα διαδεχθεί τον Φαμπρίτσιο Καστόρι, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα, και θα επιδιώξει να σώσει την νέα του ομάδα, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της επικίνδυνης ζώνης στη Serie B, με 28 βαθμούς μετά από 29 αγωνιστικές.
Ο Μάσιμο Καρέρα υπήρξε προπονητής της ΑΕΚ για περίπου έναν χρόνο (Δεκέμβριος 2019-Δεκέμβριος 2020), ενώ τελευταία του δουλειά είναι η Μπάρι το 2021. Ο Ιταλός τεχνικός όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2020 είχε 50 παιχνίδια στον πάγκο της Ένωσης με 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες στο ενεργητικό του, ενώ στην Μπάρι είχε 12 αγώνες, με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες ήτοι 1.5 πόντους ανά ματς.Υπήρξε επίσης προπονητής στην Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία είχε 49 νίκες, 19 ισοπαλίες και 21 ήττες σε 89 αναμετρήσεις.
Πλέον ο Μάσιμο Καρέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς είναι και επίσημα προπονητής της Άσκολι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.