Αλίκη Κατσαβού: «Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα Βουτσά ήταν θλιμμένες»
H Αλίκη Κατσαβού μεγαλώνει πια μόνη τον γιο τους, Φοίβο.
Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, και μίλησε για την απώλειά του, στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».
«Τον Κώστα Βουτσά τον γνώρισα όταν με φώναξαν να παίξω στο «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» και παρτενέρ μου ήταν εκείνος. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου. Ο χρόνος δε γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι».
Εκείνος που προσφέρει χαρά στην καθημερινότητά της είναι ο γιος της, Φοίβος.
«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει την στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μου είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα Βουτσά, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».
«Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι», είπε η Αλίκη Κατσαβού και συνέχισε:
«Ο Κώστας Βουτσάς είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Η διάφορα ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στο δρόμο έλεγαν του Κώστα «μπράβο, τι καλό κορίτσι» για μένα», είπε.
Δείτε το βίντεο:
Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού
«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα!
Έλεγες: “από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες… καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιαρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστος, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοιρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας”.
Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοιρες που είχες μαζεψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα, δεν τα καταφέρνω πάντα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO
- Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»
- Η Αντέλ στο καστ, τα γυρίσματα στη Ρώμη – Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Τομ Φορντ
- Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Κορίνθου-Πατρών – Διακοπή κυκλοφορίας
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442