Πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η Τραμπζονσπόρ. Τώρα είναι η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος αυτή η οποία φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες.
Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στην Βραζιλία με τα χρώματα της Σάο Πάολο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν περνά και το καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του με τον ίδιο να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές με ένα γκολ.
Έτσι την παραπάνω συνθήκη φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπεσίκτας η οποία έχει τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στην λίστα της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δώσει επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον της.
Πάντως όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε εξελίξεις.
Ο Στέφαν Σβαρτς αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2003 στη Σάντερλαντ έχοντας μία καθόλα παράξενη ρήτρα στο συμβόλαιό του, που του απαγόρευε ταξίδι στο διάστημα!