Πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η Τραμπζονσπόρ. Τώρα είναι η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος αυτή η οποία φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες.
Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στην Βραζιλία με τα χρώματα της Σάο Πάολο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν περνά και το καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του με τον ίδιο να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές με ένα γκολ.
Έτσι την παραπάνω συνθήκη φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπεσίκτας η οποία έχει τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στην λίστα της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δώσει επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον της.
Πάντως όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε εξελίξεις.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»