Επίθεση από έναν αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ένα βρέφος το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1) στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 όταν το σκυλί επιτέθηκε σε βρέφος 18 μηνών και το τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο, επί της οδού Γεωργίου Σεφέρη στη Σταυρούπολη.
Στο νοσοκομείο
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο το μωράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός του παιδιού δεν είναι σοβαρός αφού προκλήθηκαν μόνο γρατζουνιές από την επίθεση.
Tο τραύμα εντοπίζεται πάνω από το μάτι, στην περιοχή του φρυδιού, χωρίς να εμπνέει ανησυχία.
Μάλιστα του χορηγήθηκε αντιβίωση και στην συνέχεια αποχώρησε.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.