Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Τουρκία, καθώς ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη για την ύστατη προσπάθεια ώστε να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ο Μπακασέτας έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν με την Τράμπζονσπορ και σύμφωνα με τη «Fanatik», ο πρόεδρος της ομάδας Ερτορούλ Ντογκάν θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να ανανεώσει σήμερα (29/12).
Η δυσαρέσκεια της Τραμπζονσπόρ
Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, είναι δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση χωρίς ωστόσο να έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής.
Πάντως, σε περίπτωση που ο 30χρονος μεσοεπιθετικός απαντήσει ξανά αρνητικά, τότε οι προτάσεις που θα φτάσουν για την παραχώρησή του θα εκτιμηθούν διαφορετικά από τον τουρκικό σύλλογο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»