Με ανακοίνωσή της η Super League εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου αστυνομικού και γνωστοποίησε πως τους θα στηρίξει ηθικά και υλικά.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με ψήφισμά του, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να στηρίξει ηθικά και υλικά την Οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη θεσμική εκπροσώπηση της διοργανώτριας αρχής στην εξόδιο ακολουθία, από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Super League η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών)».
Υπάρχει λόγος που ο Στεφάν Λανουά έκοψε τη συνήθειά του να πηγαίνει στα γήπεδα όπου ορίζει ξένους διαιτητές ώστε να τους βαθμολογεί με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση