Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, ανεβαίνοντας έτσι στο 8-8.
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος είχε οκτώ κοψίματα γράφοντας ιστορία στην διοργάνωση.
Μάλιστα το ένα από αυτά κέρδισε και μια θέση στο Νο4 του Top-10 της αγωνιστικής. Μια προσπάθεια του Γάλλου ψηλού, η οποία άνοιξε τον αιφνιδιασμό για τον Λαρεντζάκη.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.