Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την ιταλική ομάδα, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Βιλερμπάν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο ζήτημα των κακών αποφάσεων που έχουν στοιχίσει στον Ολυμπιακό στα τέλη των αγώνων και ζήτησε προσοχή στη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του Ολυμπιακού στην Ιταλία και πως διορθώνεται αυτό: «Καθημερινή δουλειά, μπαίνεις στην προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Η ήττα από την Μπολόνια μας πληγώνει πολύ, ελέγχαμε το παιχνίδι για 39 λεπτά. Δεν κάναμε καλά πράγματα στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτά έχει η ζωή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν».

Για το ότι ο Ολυμπιακός χάνει δικά του παιχνίδια: «Και εμείς το ψάχνουμε αυτό. Χάσαμε πέντε λέι απ ένας εναντίον κανενός, μερικά από αυτά ήταν στο τέλος του ματς. Αν είχαμε βάλει κάποιο από αυτά θα είχαμε κερδίσει, αλλά αυτή είναι μια απλή ανάλυση. Πρέπει να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Υπάρχει ένα πρόβλημα πίεσης στα προηγούμενα τρία παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο και ήταν εις βάρος μας. Αυτό με τη Βίρτους ήταν το τέταρτο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες νίκες παραπάνω με διαφορετικές αποφάσεις ή ίσως και λίγη τύχη παραπάνω. Η δουλειά μας είναι αυτή να αναλύουμε τί φταίει. Να στηρίξουμε τους παίκτες μας όσο περισσότερο γίνεται, ειδικά εκείνους που γυρίζουν από απραξία λόγω τραυματισμών όπως ο Γουίλιαμς – Γκος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βιλερμπάν. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Euroleague που την κερδίζεις εξ ορισμού, νομίζω η Μπαρτσελόνα το επιβεβαίωσε χάνοντας από την Άλμπα Βερολίνου. Όλες οι ομάδες θα υπάρξουν περίοδοι που κερδίζουν ή θα χάνουν συνέχεια και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι μετριοπαθής. Να βελτιωθούμε από την καθημερινή δουλειά, θα τα καταφέρουμε και θα το κάνουμε».

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024