Ο Άλεξ Αμπρίνες εξέφρασε σε δηλώσεις του τις μεγάλες δυσκολίες της συνεργασίας ενός παίκτη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως προπονητή, μετά την κοινή τους παρουσία στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης του Λιθουανού κόουτς.
Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Γιασικεβίτσιους, ως προπονητής, έχει πολύ αυστηρό στυλ κοουτσαρίσματος κάτι που έφερε την απομάκρυνσή του από τους «μπλαουγκράνα».
«Έδωσε» τον Σάρας ο Αμπρίνες
Αναλυτικά όσα είπε:
«Από όσο γνωρίζω από τους παίκτες που είναι πιο κοντά μου, ο Ρότζερ είναι πιο ανεκτός. Με τη σεζόν να είναι τόσο μακρά, αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι και σταματάς να κάνεις πράγματα, γιατί από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν (σσ. όσα λέει).
Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να γίνεται ό,τι λένε εκείνοι. Ο Ρότζερ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη γνώμη των παικτών. Αισθανόμαστε απελευθερωμένοι. Παίκτες όπως ο Λαπροβίτολα νιώθουν πιο άνετα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι και αυτός καλός. Όμως όταν η ομάδα δεν δουλεύει, πατάει πόδι και μας προειδοποιεί».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.