Αντιγόνη Ψυχράμη: «Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει»
Η ηθοποιός ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της μετά την απόκτηση της κόρης της.
Η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλά για τον σύζυγό της Δημήτρη Μακαλιά, τα δυο τους παιδιά, τους συχνούς τσακωμούς τους αλλά και πώς τον βλέπει στην τηλεόραση. Η ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που τραγουδούσε το πασίγνωστο τραγούδι «Με λένε Πόπη», λέγοντας πως έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα έχει μείνει στον κόσμο και την φωνάζουν «Πόπη» ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της.
Ακόμα δεν έχουμε βρει όνομα για την κόρη μας
«Φωνάζω την κόρη μου διάφορα ονόματα αλλά δεν μου ταιριάζει τίποτα. Είναι μια κούκλα η μικρή, είναι ίδια ο γιος μου, έχει βγει κατάξανθη με μπλε μάτια». Όπως είπε, αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ κουραστική για εκείνη αλλά και μαγική συγχρόνως.
Είμαι τυχερή που έχω τον Δημήτρη στη ζωή μου
«Η μικρή μου είναι 11 μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Στην αρχή, ο γιος μου ζήλευε πολύ, αλλά τώρα έχει γίνει παράδειγμα αδελφού. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, τον λατρεύω και το ξέρει».
Παραδέχτηκε πως με τον Δημήτρη Μακαλία έχουν φοβερή ένταση και τσακώνονται πάρα πολύ συχνά αλλά αμέσως το λύνουν.
Έχουμε φοβερή ένταση μεταξύ μας
«Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασίας να τσιτώνει και αυτός. Στην αρχή δεν έλεγα σ΄ αγαπώ στον Δημήτρη ενώ έλιωνα. Με ότι καταπιάνεται ο Δημήτρης το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι εργατικός και έχει ταλέντο. Δεν αγαπάω πολύ την τηλεόραση, με κάνει να νιώθω φόβο και ανασφάλεια».
Όπως είπε, θα τολμούσε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα μουσικό πρόγραμμα.
Η Αντιγόνη Ψυχράμη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η απλή μετάβαση», στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Ακροπόλ».
- Στήριξη ΑΔΕΔΥ στους αγρότες: Ο αγώνας τους είναι και δικός μας
- Νέα σενάρια από τη Σερβία για Σίλβα και… Euroleague
- Ωραιόκαστρο: Επιτέθηκαν με γροθιές σε 13χρονο σε αγώνα βόλεϊ γιατί τους… ενοχλούσε το τύμπανο
- Ντουμπάι: Νεκρή σε ξενοδοχείο 25χρονη αεροσυνοδός – Την μαχαίρωσαν 15 φορές
- Ανατροπή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οπαδοί στηρίζουν τον Τσάμπι Αλόνσο και είναι κατά του Βινίσιους
- Ρωσία: Νεκρός στρατηγός έπειτα από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό του
- Εμείς, οι σκύλοι μας και η βόλτα τους – Την απολαμβάνουν εξίσου και οι δύο;
- Έλενα Τοπαλίδου: «Αν κάποιος σου πει “είσαι ό,τι πιο άσχημο έχω δει…”»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [21.12 – 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/POSTER-copy-3-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442