Την Πέμπτη (24/8, 22:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τσουκαρίτσκι για τα playoffs του Europa League, με την UEFA να γνωστοποιεί τη διαιτητική ομάδα του Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τους Σέρβους θα το διευθύνει ο Λιθουανός Ντόνατας Ρούμσας, ενώ βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεξάντρ Άντριους, Ντόβιντας Σουτσιεντέλις. Τέταρτος ορίστηκε ο Ρομπέρτας Βαλικόνις.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ρούμσας έχει σφυρίξει τον Οκτώβριο του 2021 την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Θυμίζουμε, πως οι ερυθρόλευκοι… κυνηγούν μια θέση στους ομίλους του Europa League, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το μίνιμουμ της συμμετοχής στο Conference.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.