Με δύο γρήγορα γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο φιλικό της Ρέιντζερς με τον Ολυμπιακό.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι κάνοντας το 1-1 με πέναλτι του Ταβερνιέ στο 51′, αλλά οι Πειραιώτες είχαν τη απάντηση.
Πέντε λεπτά αργότερα, από ωραία μπαλιά του Καμαρά για τον Μασούρα, εκείνος έκανε το γύρισμα για τον Ελ Αραμπί που δεν μπόρεσε να σκοράρει από τα δύο μέτρα, αλλά το έκανε το Καρβάλιο που ακολουθούσε.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.
Η Κηφισιά ήταν ανώτερη στον Πανθεσσαλικό, καθώς έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Βόλος έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη κατάφερε να αποσπάσει τον τον Βόλο της ισοπαλίας (1-1).