Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τόμας Κεντζιόρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, που συμφώνησε με την Ντιναμό Κιέβου για την επέκταση του δανεισμού του.
Ο Κεντζιόρα βρισκόταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την περασμένη σεζόν σε εξάμηνο δανεισμό, με τους οποίους καταμέτρησε 10 συμμετοχές και ένα γκολ κόντρα στον Ιωνικό.
Ο 29χρονος Πολωνός μπακ μπορεί να ψαχνόταν προς Ιταλία και Τουρκία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, όμως μετά τις εξελίξεις με την αποχώρηση του Ίνγκασον και την προσθήκη του Εκόνγκ, το όνομα του Κεντζιόρα έπεσε εκ νέου στο τραπέζι ως back up λύση ως δεξί στόπερ και μπακ.
Ο Πολωνός βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά και αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο με τους ασπρόμαυρους με τη μορφή δανεισμού.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.