Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το μέλλον.
Ο Ματιέ έγραψε ιστορία στο μεγάλο λιμάνι και οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, με ανάρτησή τους στα social media ευχαρίστησαν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό για την παρουσία του στο σύλλογο.
Η Θύρα 7 ανέφερε στο μήνυμα της για τον Βαλμπουενά:
«Σε κάθε μάχη του Ολυμπιακού μας έδινες και την ψυχή σου!
Όπως οφείλει και πρέπει να κάνει κάθε παίκτης που φοράει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο μέρος της καρδιάς!
Ματιέ σε ευχαριστούμε, για τη μεγάλη προσφορά στον θρύλο μας!»
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-2 και εξασφάλισε μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν,
Ούτε τα προσχήματα οι Ιταλοί διαιτητές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Γερεμέγεφ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Μπάμπα παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Τζολάκη.