Νέο όνομα στο μεταγραφικό «κάδρο» του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το σερβικό «telesport.rs», οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον Τζέριαν Γκραντ.
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τουρκ Τέλεκομ και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Ο Γκραντ, που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πάτρας, έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στην Τουρκία με την Τουρκ Τέλεκομ, ενώ στην Ευρώπη έφτασε με την ομάδα του μέχρι τον τελικό του Eurocup, εκεί που γνώρισε την ήττα από την Γκραν Κανάρια.
Ο ίδιος ωστόσο αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, έχοντας κατά μέσο όρο 14,9 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας μέτρησε αντίστοιχα 16,3 πόντους και 5,7 ασίστ.
🚨Panathinaikos is close to signing 2022/23 Eurocup MVP, Jerian Grant, according to our sources! ✍️🔜 pic.twitter.com/r9McsL8x06
Λίγο πριν από τη νέα «Μάχη των Φύλων» στις 28 Δεκεμβρίου, η Αρίνα Σαμπαλένκα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα στον αθλητισμό.
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της UEFA επιβεβαιώνει ότι οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη σεζόν 2026-27, ζητώντας από τους συλλόγους πλήρη συμμόρφωση έως την 1η Μαρτίου 2026.