Καπνός υπάρχει εδώ και καιρό. Φωτιά; Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός δεν θα αφήσει τώρα τον Μπερνάρντ να φύγει, αλλά ο Βραζιλιάνος μάλλον ονειρεύεται την επιστροφή στην πατρίδα του. Για την ακρίβεια τον θέλει πάση θυσία η Ατλέτικο Μινεϊρο.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Μπέλο Οριζόντε:
«Ο Μπερνάρντ, είδωλο των οπαδών της Ατλέτικο, είναι στην Ελλάδα και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό αυξάνει την προσδοκία για επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα χωρίς κόστος μεταγραφής. Ο παίκτης μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο από τη στιγμή που θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης έχει μιλήσει σε διάφορες περιπτώσεις για επιστροφή του στη Galo (το προσωνύμιο της Ατλέτικο).
Σε μια συνέντευξη στο YouTube, το 2020, όταν ήταν ακόμα στην Έβερτον, στην Αγγλία, επιβεβαίωσε ότι θέλει να επιστρέψει αν το ευνοούν οι συνθήκες για να προσφέρει και πάλι στην ομάδα.
Στην Ατλέτικο ο Μπερνάρντ έπαιξε σε 100 αγώνες και πέτυχε 22 γκολ κατακτώντας το Campeonato Mineiro (2012 και 2013), αλλά και το Libertadores (2013).
Στις 8 Αυγούστου 2013, πουλήθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην Ουκρανία, για 25 εκατομμύρια ευρώ».
Παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε περισσότερα…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Με τον Ντε Κολό να αναδεικνύεται σε MVP (16π., 3ασ.) η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι κορυφής με τη Βαλένθια (82-79), προσπερνώντας την στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση Euroleague.
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα οικονομικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των αγωνιστικών της προβλημάτων και των αποκλεισμών της από τα Κύπελλα