Καπνός υπάρχει εδώ και καιρό. Φωτιά; Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός δεν θα αφήσει τώρα τον Μπερνάρντ να φύγει, αλλά ο Βραζιλιάνος μάλλον ονειρεύεται την επιστροφή στην πατρίδα του. Για την ακρίβεια τον θέλει πάση θυσία η Ατλέτικο Μινεϊρο.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Μπέλο Οριζόντε:
«Ο Μπερνάρντ, είδωλο των οπαδών της Ατλέτικο, είναι στην Ελλάδα και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό αυξάνει την προσδοκία για επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα χωρίς κόστος μεταγραφής. Ο παίκτης μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο από τη στιγμή που θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης έχει μιλήσει σε διάφορες περιπτώσεις για επιστροφή του στη Galo (το προσωνύμιο της Ατλέτικο).
Σε μια συνέντευξη στο YouTube, το 2020, όταν ήταν ακόμα στην Έβερτον, στην Αγγλία, επιβεβαίωσε ότι θέλει να επιστρέψει αν το ευνοούν οι συνθήκες για να προσφέρει και πάλι στην ομάδα.
Στην Ατλέτικο ο Μπερνάρντ έπαιξε σε 100 αγώνες και πέτυχε 22 γκολ κατακτώντας το Campeonato Mineiro (2012 και 2013), αλλά και το Libertadores (2013).
Στις 8 Αυγούστου 2013, πουλήθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην Ουκρανία, για 25 εκατομμύρια ευρώ».
Παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε περισσότερα…
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε ένα πανάκριβο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο λόγος είναι πολύ πιο απλός απ' ότι πίστεψαν άπαντες...