Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στην κυκλοφορία δίνεται η νέα γέφυρα Δολιανών

Στην κυκλοφορία δίνεται η νέα γέφυρα Δολιανών

Μικραίνει τις αποστάσεις η νέα γέφυρα των Δολιανών και μειώνει τον χρόνο οδήγησης από την Τρίπολη στο παραλιακό μέτωπο του Άστρους Κυνουρίας.

Παραδίδεται στην κυκλοφορία αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 12.30 το μεσημέρι, η γέφυρα της παράκαμψης των Κάτω Δολιανών.

Με την παράδοση της γέφυρας που θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ουσιαστικά ολοκληρώνεται το προϋπολογισμού 7,3 εκ ευρώ έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αστρους, καθιστώντας έτσι ασφαλέστερη και ταχύτερη την οδική επικοινωνία της αρκαδικής πρωτεύουσας με το Άστρος και την ανατολική περιοχή της Αρκαδίας.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας θα μεταβεί στο Άστρος όπου στη θέση Ατσίγγανος ολοκληρώθηκε το προϋπολογισμού 395.000 ευρώ έργο προστασίας απ’ τη θαλάσσια διάβρωση, του δρόμου Παράλιο Αστρος – Ξηροπήγαδο προς Κιβέρι και Ναύπλιο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο