Θωρακίζεται η Πελοπόννησος από πυρκαγιές καθώς ολοκληρώνεται πολύ σύντομα η τοποθέτηση του συνόλου των δεξαμενών πυρόσβεσης και στις 5 Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ήδη έχουν τοποθετηθεί οι 55 από τις συνολικά 63 που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια για να συνδράμει στην αντιπυρική προστασία.
Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια και την τοποθέτηση των δεξαμενών ανέρχεται σε 801.000 ευρώ, ενώ η χωροθέτησή τους έγινε σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την οποία κυρίως θα συνδράμουν οι εν λόγω υποδομές.
«Οι 55 από τις 63 δεξαμενές έχουν εγκατασταθεί και έχουν ήδη εφοδιαστεί με νερό, ενώ οι υπόλοιπες 8 θα τοποθετηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες» σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου που θα συμβάλει στην πυροπροστασία ευαίσθητων περιοχών της Περιφέρειας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.