Επιθεωρητής της αστυνομίας στην πολιτεία Σεαρά (βόρεια) της Βραζιλίας δολοφόνησε με όπλο τέσσερις συναδέλφους του μέσα στο αστυνομικό τμήμα όπου εργάζονταν, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το έγκλημα διαπράχθηκε χθες στην Καμοσίμ, 354 χιλιόμετρα από τη Φορταλέζα, την πρωτεύουσα της πολιτείας Σεαρά, ανέφερε η αστυνομία μέσω Instagram.
Τελούσε σε διαθεσιμότητα
Ο ύποπτος, που τελούσε σε διαθεσιμότητα, διέφυγε με όχημα της αστυνομίας αφού διέπραξε την τετραπλή δολοφονία. Κατόπιν πήγε και παραδόθηκε σε στρατώνα της χωροφυλακής, δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας του δήμου στον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1.
Οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της σφαγής, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας