Για…κούραση μίλησε κάνει σήμερα λόγο η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη, η οποία νωρίτερα σήμερα έδωσε στο MEGA τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για τα ζώδια.
Οι προβλέψεις της αγαπημένης αστρολόγου μπορεί σε κάποιους να άρεσαν, ωστόσο σε τέσσερα ζώδια θα… κακοφανούν.
Δείτε αναλυτικά…
Κριός: Οι φίλοι και οι συμπαθούντες στο πλευρό σας
Ταύρος: Έχει ευθύνες, υποχρεώσεις και ανταγωνισμό
Δίδυμοι: Βάλτε τώρα τα δυνατά σας. Αξίζει τον κόπο
Καρκίνος: Επικεντρωθείτε στα θετικά γιατί υπάρχουν
Λέων: Αν και θα υπάρχει κούραση θα υπάρχει και κέρδος
Παρθένος: Λίγο – λίγο αυξάνονται οι καλές προϋποθέσεις
Ζυγός: Μια γερή ανάσα οξυγόνου που τόσο χρειάζεστε
Σκορπιός: Το σπίτι, οι χώροι, τα ακίνητα αλλά και ο έρωτας…
Τοξότης: Με έμπνευση αλλά και οι δυνατότητες είναι καλές
Αιγόκερως: Το κέρδος μπορεί να είναι υλικό ή ψυχικό
Υδροχόος: Επικεντρωθείτε στα πολύ σημαντικά. Εύνοια
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.