Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προειδοποίηση από την Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική καταστροφή για Αιγόκερους και άλλα δύο ζώδια

Προειδοποίηση από την Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική καταστροφή για Αιγόκερους και άλλα δύο ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά...

Η Βίκυ Παγιατάκη έσπευσε για άλλη μια φορά να προειδοποιήσει τα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε έως την Κυριακή (14/5) και θα είναι για κάποιους ανακουφιστική, αλλά ορισμένοι θα συνεχίσουν σε πορεία προβληματισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστρολόγο στην ιστοσελίδα faysbook.gr, άλλα ζώδια θα ανασυνταχθούν, ωστόσο άλλα θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται παρά τις βοήθειες.

Ας δούμε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Με αυτήν την εβδομάδα ο Μάης αγγίζει το μέσον του και αυτό το μέσον έχει μια ιδιαίτερη κομβική σημασία για σας. Αυτό γιατί από αυτήν την εβδομάδα και μετά η Αφροδίτη -συμφέροντα, χρήμα, δημοφιλία, κοινωνικότητα, αγάπη -θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, θέση όχι και τόσο αβανταδόρικη για σας. Τα έξοδα μπορεί να συσχετιστούν με την διαμονή, το σπίτι και τις ανάγκες του, τόσο αυτού, όσο και των συγγενικών σας προσώπων, όπως και ότι αφορά σε χώρους, ακίνητα, κληρονομικά και περιουσιακά. Την πίεση γύρω από αυτά αυξάνει και ο Άρης που έως τις 20 θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό που απαλύνει και μειώνει κάθε τι αρνητικό. Έως τις 16 του Μάη στο ζώδιό σας θα βρίσκεται ο Δίας που θα ενεργεί ως… ομπρέλα και αλεξικέραυνο εκεί που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα ή μια ατυχία. Συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα αυτή εδώ… παλεύετε καλύτερα και στις σχέσεις και στα αισθηματικά, γι’ αυτό και η δράση ας γίνει τώρα.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια παντού. Όλοι σας όμως κλείστε εκκρεμότητες σε αυτήν την εβδομάδα. Προσεκτικά την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Μπορεί τα τελευταία τρία δύσκολα χρόνια που έχετε περάσει να έχουν αφήσει πολλά κενά, άλυτα θέματα και εκκρεμότητες, αλλά αυτός ο Μάης σύντομα θα ξεκινήσει να κάνει την διαφορά προς το καλύτερο. Μια μικρή πρώτη γλυκιά γεύση θα φέρει αυτή η εβδομάδα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου. Η πραγματική εκκίνηση όμως για κάτι πιο ουσιαστικό θα ξεκινήσει -τυπικά και ουσιαστικά- από τις 17 που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης αυτός που σχετίζεται με μια επιτυχία, μια μεγαλύτερη πρόοδο, πνευματική και ψυχικά αλλά και υλική, περνάει από το ζώδιό μας κάθε 12 περίπου χρόνια. Τώρα θα έρθει η δική σας σειρά. Από αυτήν την εβδομάδα και έως το τέλος της επόμενης θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάπως πιο εύκολα θέματα, οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά. Με μια πιο καθαρή εικόνα -ιδιαίτερα για σας του Απρίλη- θα ξέρετε που και πως βαδίζετε.

Tip: Ανασύνταξη εκεί που φάνηκαν αδυναμίες στην προηγούμενη εβδομάδα με την έκλειψη. Βοηθητικές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Προσεκτικά Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου-21 Ιουνίου)

Το κέρδος -ψυχικό, πνευματικό, υλικό- και η ασφάλεια είναι τα μεγαλύτερα ζητούμενα της δεύτερης εβδομάδας του Μάη. Είναι αρκετά αυτά που ωθούν στην αναζήτησή τους αλλά και οι βοήθειες μου μπορεί να έετε σε αυτή την εβδομάδα έως και τις 16 του μήνα. Έως αυτήν την ημερομηνία θα υπάρχει και εύνοια του Δία απότο ζώδιο του Κριού. Μετά θα μετακινηθεί στον Ταύρο, θέση κάπως αμφιλεγόμενη. Καλή βεβαίως αν κάνετε πάσης φύσεως έρευνες, ή είσαστε γιατρός, ασθενής και καλλιτέχνης. Για τώρα λοιπόν και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και που ευνοείστε περισσότερο έως τις 16, θα κάνετε το πιο αποφασιστικό σας βήμα. Στην εργασία, τις σπουδές, τον έρωτα. Εξυπακούεται ότι παντού θα πρέπει να ζητάτε αλλά και να προσφέρετε καθαριότητα και σωστές εξηγήσεις, αφού έως τις 14, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος.

Tip: Πιο ευνοϊκές ημέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσεκτικά την Δευτέρα, το Σάββατο και την Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Όσο ο Μάης προχωράει, τόσο τα “νέα” θα γίνονται καλύτερα και την αρχή την κάνει έστω και δειλά αυτή η εβδομάδα. Δευτέρα 8 η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο ζώδιό σας και όχι για λίγο. Εκεί θα παραμείνει έως τις αρχές Ιουνίου. Την ευνοϊκή της επίδραση όμως στις σχέσεις, τα αισθηματικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα την απολαύσετε από τις 17 και μετά που θα έρθει προς βοήθειά σας ο Δίας και ακόμα περισσότερο από τις 21 που θα αποχωρήσει από το ζώδιό σας ο Άρης. Μέχρι τότε η ρευστότητα, η πίεση και οι ανατροπές δεν αποφεύγονται ολότελα σε κανέναν τομέα. Ο Άρης πέρα από την προσπάθεια σημαίνει και έρωτα, σεξ, πάθος, ζήλεια, γκρίνια και ανταγωνισμός. Μην ξεθαρρεύετε λοιπόν μέχρι τότε εντελώς και να προσέχετε πιο σωστά την υγεία σας. Μολύνσεις, καψίματα, μικροατυχήματα εύκολα συμβαίνουν. Πρώτοι που θα επωφεληθείτε περισσότερο σε αυτήν την εβδομάδα θα είσαστε εσείς του Ιουνίου και σταδιακά οι υπόλοιποι.

Tip: Φανείτε περισσότερο πρόθυμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τους άλλους – βεβαίως πρώτα τον/την σύντροφό σας -την Τρίτη και την Τετάρτη που είναι κάπως πιο δύσκολες ημέρες. Πιο ευνοϊκές το Σάββατο και η Κυριακή.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Εβδομάδα ανασύνταξης, βελτίωσης και δράσης είναι η δεύτερη εβδομάδα του Μάη. Μετά την Σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο υπάρχει μια πιο καθαρή εικόνα για το που θα πρέπει να ρίξετε το βάρος σας. Άλλωστε είναι και ο Δίας που έως τις 16 βοηθάει ποικιλοτρόπως προς αυτή την κατεύθυνση. Μετά θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και η ευνοϊκή του επίδραση δεν θα έχει την ίδια ισχύ. Περισσότερο έως τις 16 θα επωφεληθείτε όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Απαραίτητο όμως όλοι σας να ερευνάτε το κάθε τι πιο εξονυχιστικά, γιατί έως και τις 14 του Μάη δεν είναι που ο Ερμής είναι σε όχι και τόσο ευνοϊκή θέση για σας αλλά είναι και ανάδρομος. Αργοπορίες, παρανοήσεις και μπερδέματα εύκολα μπορούν να συμβούν. Από την αρχή της εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο. Μυστικές συναντήσεις; Απωθημένα αισθήματα που δεν βρίσκουν αποδέκτη; Αλχημείες στον έρωτα, αλχημείες και στα οικονομικά.

Tip: Η Δευτέρα έχει μια μεγαλύτερη εύνοια και άρα την επιλέγετε περισσότερο παντού και για τα πάντα. Μεγαλύτερη προσοχή σε όλα, τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ακόμα και αν η δεύτερη εβδομάδα του Μάη στην αρχή και στο τέλος της μπορεί κάπως να επιβαρύνει και να ενοχλήσει, φέρνει και κάτι καλό που θα διαρκέσει περισσότερο. Αυτή είναι η νέα θέση της Αφροδίτης που την Δευτέρα στις 8 από τους Δίδυμους περνάει στον Καρκίνο. Ένα διάστημα ξεκινάει μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τις σπουδές. Αυτή η πρόοδος θα γίνει πιο ουσιαστική και φανερή από τις 15 και μετά που και ο Ερμής θα γίνει πιο βοηθητικός γυρίζοντας σε ευθεία τροχιά. Στις 17 επίσης είναι ο Δίας που θα αναλάβει την ενίσχυσή σας γενικότερα, καθώς από το ζώδιο του Κριού θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Οι πρώτοι που θα ωφεληθείτε, όχι μόνο στα πρακτικά και την καθημερινότητα, αλλά και την αισθηματική σας ζωή θα είσαστε εσείς του Αυγούστου που τόσο ταλαιπωρείστε από τις 9 Μαρτίου και μετά από την πίεση του Κρόνου που βρίσκεται απέναντί σας. Φιλίες, συντροφιές, ομάδες, λέσχες, σωματεία, κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες, γενικώς προσφέρουν κάτι καλό.

Tip: Τρίτη και Τετάρτη είναι περισσότερο ευνοϊκές. Μπορείτε εσείς αλλά βοηθούν και οι συγκυρίες. Πιο προσεκτικοί γενικώς Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

Όσο ο Μάης προχωράει τόσο πιο συχνές θα είναι οι πλανητικές μετακινήσεις και αυτό σημαίνει ότι θα προκύπτουν γεγονότα και ανακατατάξεις στο ήδη υπάρχον σκηνικό. Στις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σς αλλά και στις σχέσεις και τα αισθηματικά. Την αρχή για αυτήν την εβδομάδα την κάνει η Αφροδίτη που από την ευνοική για σας θέση που κατείχε στους Διδύμους, την Δευτέρα στις 8 περνάει στον Καρκίνο. Εκεί ήδη βρίσκεται από τις 26 Μαρτίου και ο Άρης που σας έχει υποχρεώσει σε… σκληρή σουηδική γυμναστική. Έξοδα λοιπόν και μειωμένα έσοδα. Κοινωνικές, οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις. Επειδή έως τις 16 απέναντί σας βρίσκεται ο Δίας, κάποια από τα έξοδα αλλά και τον κόπο που καταβάλετε εκεί που απαιτείται δεν θα πάνε και εντελώς στον βρόντο. Εσείς του Σεπτεμβρίου προσεκτικά σε αυτήν την εβδομάδα να μην χάσετε “αγάπες” και χρήματα.

Tip: Δύο είναι οι ημέρες που θα νιώσετε την μεγαλύτερη πίεση πιθανόν και την ασυνεννοησία με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Είναι η Τρίτη και η Τετάρτη. Πιο φιλικές η Δευτέρα, η Πέμπτη και η Παρασκευή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Με συνειδητοποιήσεις, καινούργιες αποφάσεις και επιθυμία να αλλάξετε, να διορθώσετε και να βελτιώσετε ότι… στράβωσε και έδειξε τις αδυναμίες αλλά πρέπει να συνεχιστεί, σε αυτήν την εβδομάδα. Σε όλα αυτά συνηγορεί η Αφροδίτη που από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρίσκεται στο πλευρό σας και πρώτοι που θα επωφεληθείτε περισσότερο θα είσαστε εσείς του Οκτώβρη. Χονδρικά σας λέω, ότι τόσο αυτή η εβδομάδα, όσο και επόμενη, προσφέρονται για αποφάσεις και ενέργειες που πρέπει να γίνουν καθώς από τις 21 του μήνα και μετά αρχίζει μια πιο σύνθεση φάση. Το γοργόν και χάριν έχει λοιπόν αρχίζοντας από τις ελλείψεις, τις αργοπορίες και τα λάθη που έδειξε η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας. Ασφαλώς και δεν θα τρέξουν όλα γρήγορα ξεκούραστα και αβίαστα μια που ο Ερμής έως τις 14 δεν είναι απλώς κόντρα σας αλλά είναι και ανάδρομος. Προσεκτικά και ευέλικτα παντού λοιπόν.

Tip: Ιδιαίτερα βοηθητικές κατά σειρά είαι το Σάββατο και η Κυριακή και μετά η Τρίτη και η Τετάρτη. Προσεκτικότερα παντού την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η δεύτερη εβδομάδα του Μάη ξεκινάει με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Ώρα να ξανασκεφτείτε τις προτεραιόττητες αυτής της εβδομάδας και ίσωςκαι λίγο παρακάτω. Ας πούμε έως και τις 16 του μήνα που ο Δίας θα βρίσκεται ακόμα σε μια πιο βοηθητική θέση προς το ζώδιό σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτήν του την εύνοια -που υπάρχει περίπτωση να είναι σε διαφορετικό τομέα για τον καθέναν σας- περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφασίστε όλοι σας και περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί να ξεκαθαρίσετε πάσης φύσεως ασάφειες και εκκρεμότητες όπου υπάρχουν -εργασία, οικογενειακές σχέσεις και κατάσταση, αισθηματικά, οικονομικά κτλ. -γιατί απλούστατα ότι επιτύχετε τώρα αυτό θα έιναι και το καλύτερο. Αγοραπωλησίες; Προσφορά εργασίας και αλλαγή; Επίσης. Βεβαίως έως και τις 14 που ο Ερμής είναι ανάδρομος δίνουμε σημασία και στις μικρές λεπτομέρειες.

Tip: Η Δευτέρα, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο εύκολες και πιο αποδοτικές ημέρες αυτής της εβδομάδας. Πιο προσεκτικά παντού το Σάββατο και την Κυριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Κουρασμένους, προβληματισμένους και με αρκετά ανοιχτά θέματα σας βρίσκει η δεύτερη εβδομάδα του Μάη. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα έως τις 20 γιατί από την 21η και μετά θα κλείσει αυτή η κουραστική και αγχώδης με κάποιον τρόπο περίοδος που ξεκίνησε γύρω στις 26 Μαρτίου. Κάποια μικρή ανάσα οξυγόνου θα υπάρξει από τις 17 και μετά αλλά και πάλι θα βρίσκεστε σε αναμονή για την μεγάλη. Αυτή η εβδομάδα… τσιγκλάει ενοχλητικά είναι αλήθεια τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας όπως και τις σχέσεις, τρυφερές και μη. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα 8 έως το ξεκίνημα του Ιουνίου θα βρίσκεται απέναντί σας στον Καρκίνο. Είτε από εσάς, είτε από τον/την σύντροφο, είτε εκ των πραγμάτων, θα απλωθούν στο… τραπέζι αισθήματα, συμπράξεις αλλά και συμφέροντα. Βαδίστε παντού προσεκτικά και σε αυτήν την εβδομάδα και μην ρισκάρετε υπέρμετρα εκεί που υπάρχουν ασάφειες.

Tip: Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι σύνθετες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ευνοϊκό υπόβαθρο αλλά θέλει προσοχή και ψυχραιμία για να μην χαλάσει το καλό… φύλλο. Βοηθητικές ημέρες: Σάββατο και Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Διορθώσεις, βελτιώσεις, αποφάσεις ότι την επόμενη φορά θα είσαστε λιγότερο εύπιστοι; Πιο οργανωμένοι; Πιο ευπροσάρμοστοι; Ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Η πρώτη εβδομάδα μετά την έκλειψη και την Πανσέληνο. Ώρα λοιπόν να προχωρήσετε με γρήγορους ρυθμούς γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Δίας αυτήν την έστω…κουτσουρεμένη εύνοιά του θα σας την παρέχει έως τις 16 του Μάη- όσο βρίσκεται στον Κριό δηλαδή- και όχι τόσο μετά. Αυτή η εβδομάδα θεωρείται πολύτιμη και ιδανική για να την αξιοποιήσετε με πολλούς τρόπους, γι’ αυτό μην αφήνετε σημαντικά θέματα ανοιχτά για αργότερα. Με άλλα λόγια και απλά παραδείγματα… Ψάχνεις εργασία; Ό,τι προσφερθεί έως τις 16 είναι το καλύτερο. Βεβαίως συζητάς με προσοχή όρους και λεπτομέρειες μια που έως τις 14 ο Ερμής δεν είναι απλώς σε όχι αβανταδόρικη θέση, αλλά είναι ανάδρομος. Δυσκολία στην επικοινωνία με τον/την σύντροφο; Προσπαθήστε να βρείτε τη λύση μέχρι τις 20, γιατί μετά ζορίζει το πράγμα.

Tip: Τόσο η Δευτέρα όσο και η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ημέρες που σας παρέχουν μια μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις, “κέρδος” και ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ο Μάης προχωράει και αυτό του το προχώρημα μάλλον βοηθητικό ποικιλοτρόπως θα αποδειχτεί για εσάς. Η εβδομάδα αυτή κάνει μια πρώτη μικρή αλλά υπολογίσιμη καλή αρχή. Αυτή σχετίζεται με την μετακίνηση της Αφροδίτης από τους Διδύμους στον Καρκίνο, θέση που θα αποδειχτεί ωφέλιμη αλλά ευχάριστη συγχρόνως. Στις 15 είναι ο Ερμής που θα μπει σε ευθεία τροχιά και θα διευκολύνει περισσότερο την επικοινωνία, την συνεννόηση αλλά και την πρόοδό σας γενικότερα. Πρώτοι όπως φαίνεται θα επωφεληθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Φλεβάρη, εσείς που περισσότερο συγκριτικά με τους υπόλοιπους του ζωδίου σας τραβάτε το ζόρι, την πίεση και το βάρος του Κρόνου από τις 9 Μαρτίου και μετά. Εσείς όμως θα είσαστε και οι πρώτοι που θα πάρετε την ουσιαστική βοήθεια του Δία, καθώς στις 17 του μήνα περνάει από τον Κριό στον Ταύρο. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο θα παίρνετε δύναμη, ζωτικότητα και… σεξ από τον Άρη έως τις 20.

Tip: Διαμορφώνονται σταδιακά κάποιες καλύτερες προοπτικές για οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά. Πρόσφορες η Τρίτη, η Τετάρτη, το Σάββατο και η Κυριακή. Προσεκτικά την Δευτέρα, στις 8.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024