Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία 3 ζώδια... εγκαταλείπουν τους πάντες όταν ξεκινήσουν μια νέα σχέση

Αυτά τα τρία 3 ζώδια… εγκαταλείπουν τους πάντες όταν ξεκινήσουν μια νέα σχέση

Δείτε αναλυτικά...

Όλοι τυχαίνει να συναντούμε ανθρώπους που, μόλις ξεκινήσουν μια σχέση, ξεχνούν τους φίλους τους. Φυσικά αυτό σας ενοχλεί, αλλά οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί, ενώ όπως φαίνεται οφείλεται και στο ζώδιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα άτομα που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια έχουν προδιάθεση να ξεχάσουν τους φίλους τους μόλις ξεκινήσουν μια σχέση.

Δείτε αναλυτικά…

Ταύρος: Αναμφίβολα ο Ταύρος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτών των σημείων. Όταν βρίσκονται σε σχέση, θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό τους παρά με τους φίλους τους. Θέλουν να περνούν χρόνο με ανθρώπους που τους πληρούν πνευματικά, και αυτό προσφέρει ο σύντροφός τους. Μην το πάρετε προσωπικά, δεν το συνειδητοποιούν καν όταν το κάνουν.

Καρκίνος: Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θέλουν να αγαπούν και να λαμβάνουν πολλή αγάπη. Τη στιγμή που βρίσκουν ένα άτομο που προσφέρει αυτά τα πράγματα, ξεχνούν ότι ο κόσμος υπάρχει. Συμμετέχουν τόσο σε μια σχέση που ξεχνούν τι έχουν γύρω τους. Η δέσμευσή τους ανήκει μόνο στον σύντροφο.

Λέων: Εάν έχετε έναν φίλο που είναι Λέων, πρέπει να καταλάβετε πόσο εμπλέκονται όταν βρίσκονται σε μια σχέση. Ο Λέων βλέπει πάντα τον σύντροφό του ως προτεραιότητα, γιατί χρειάζονται οι ίδιοι τη μέγιστη προσοχή. Αλλά ο Λέων, σε αντίθεση με τα δύο πρώτα ζώδια, θα θέλει να εμπλέξει του φίλους και τον σύντροφό του μαζί, ώστε να μην χάσει την προσοχή κανενός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024