Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκορπά πανικό ο Κώστας Λεφάκης: Οικογενειακές ρήξεις και εντάσεις για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Σκορπά πανικό ο Κώστας Λεφάκης: Οικογενειακές ρήξεις και εντάσεις για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Δείτε αναλυτικά...

Ήλιος σε παραλληλία με Ουρανό. Τα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν θα έχουν στοιχείο αιφνιδιασμού και πρόκλησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στην ιστοσελίδα elle.gr, θα έρθει «τυραννία» για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα προκύψουν οικογενειακές ρήξεις και εντάσεις.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσέξτε πολύ τις νομότυπες υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας, και φανείτε προνοητικοί στις νομικές σας δραστηριότητες. Η μέρα γενικά εμπερικλείει κάποιους κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μια κατάσταση εκνευρισμού σήμερα και η κρίση σας δεν σας επιτρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Κερδίστε περισσότερο χρόνο στην υπογραφή κάποιου συμβολαίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας ανήκει, και ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας προσφέρει πολλά στην ψυχολογία σας. Φροντίστε να προσεγγίσετε ξανά κάποια άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τις μετακινήσεις σας, και μην γίνεστε εριστικοί στο εργασιακό σας περιβάλλον. Παράλληλα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα εμποδιστούν σήμερα.

ΛΕΩΝ

Την περίοδο αυτή η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και εσείς αναζητάτε περισσότερο την μοναξιά και την ηρεμία σας . Συνδυάστε και τα δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φυλαχτείτε από ζημιές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και εξετάστε το ενδεχόμενο μιας μετακίνησή ς σας για επαγγελματικούς λόγους. Μην βιάζεστε ακόμα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φανείτε πιο προσεκτικοί στον χειρισμό κάποιων ευαίσθητων επαγγελματικών σας θεμάτων, καθώς μπορεί να πέσετε θύμα κάποιων παρεξηγήσεων στην δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα φέρνει εντάσεις αλλά και ζημιές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις σας, και προνοήστε για κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη μέρα που θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στην διαχείριση κάποιων σημαντικών οικονομικών σας θεμάτων. Προσέξτε από ζημιές ή και κλοπές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιείστε οικονομικές υποχρεώσεις σας, και αναδιοργανώστε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μια σημαντική συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα κουραστική για σας, καθώς κάποιες υποχρεώσεις σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας κλέψουν πολύτιμο χρόνο από την εργασία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαγγελματική σας πορεία σας έχει οδηγήσει σε ένα καλό επίπεδο. Σ’ αυτό το σημείο θα μπορέσετε επί τέλους να εισπράξετε το αντίτιμο που σας αξίζει. Διεκδικήστε το.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024