Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποια αστρολογικά φαινόμενα συμπίπτουν και ποιους επηρεάζουν

Ζώδια: Ποια αστρολογικά φαινόμενα συμπίπτουν και ποιους επηρεάζουν

Ταύροι, Λιοντάρια και Σκορπιοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες.

Πρόκειται για μια από τις δύο που αναμένουμε για το 2023 και πραγματοποιήθηκε την 5η ημέρα του μήνα, όταν το φεγγάρι βρίσκεται στη πλήρη φάση του.

Άλλωστε, έκλειψη Σελήνης μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρχει Πανσέληνος. Το συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού και η επιρροή του θα συνεχίσει και για λίγες ημέρες αργότερα.

Ταύρος

Όρεξη για αλλαγές φέρνει η συγκεκριμένη φάση του φεγγαριού, πιέζοντάς σας να κατανοήσετε πως ήρθε η ώρα για σοβαρές αποφάσεις, αν θέλετε να εξελιχθείτε. Μπορεί να έρθει το τέλος σε μία σχέση – επαγγελματική ή προσωπική – μπορεί να πάρετε περισσότερα ρίσκα ή να τολμήσετε να δημιουργήσετε κάτι νέο. Σε κάθε περίπτωση αυτή η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη που συμβαίνουν τη στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας καλούν να δείξτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Είτε σας αρέσει είτε όχι ήρθε η ώρα να κινηθείτε μπροστά, προσέχοντας πάντα τις επιπόλαιες αποφάσεις και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό. Είναι άλλο να παρασυρθείτε και άλλο να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Προσέξτε την υγεία σας και σκεφτείτε διπλά τι σας λένε οι άλλοι.

Λέων

Εντάσεις και πολλές διαφωνίες ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε. Ειδικά στις οικογενειακές – περιουσιακές σχέσεις. Ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα που θα φέρουν απρόβλεπτες εξελίξεις στην οικογένεια, στο σπίτι ή σε θέματα δουλειάς, ενώ είναι πολύ πιθανό από την ένταση και τους διαξιφισμούς να ξεσπάσετε καταπιεσμένα συναισθήματά σας. Την ίδια στιγμή, υπάρχει πιθανότητα, μνήμες και παιδικά τραύματα να ανακύψουν και να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα δικά σας πρόσωπα, καθώς επιθυμείτε να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Όπως και να έχει μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα έκτακτων εξόδων.

Σκορπιός

Κύκλοι κλείνουν και ουσιαστικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τον έλεγχο. Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα και μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα τα μετανιώσετε. Κρατήστε μικρό καλάθι για ανθρώπους που γνωρίζετε λίγο καιρό και προσπαθήστε να μην προβείτε σε γρήγορα συμπεράσματα και σπασμωδικές αντιδράσεις. Οι αλλαγές μπορεί να αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά ή τον ίδιο σας τον εαυτό. Ό,τι κι αν γίνει πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην παραμελήσετε την υγεία σας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024