Περήφανος για τους παίκτες του και τη μάχη που έδωσαν στη Λεωφόρο, εμφανίστηκε στην Cosmote Sports μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Ματίας Αλμέιδα.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
Για την παλαιότερη ατάκα του πως «όσο έχω 11 παίκτες η ομάδα θα παλεύει» και ότι βγήκε στο γήπεδο απόψε;
«Μ;oλις είπα στα παιδιά ότι είμαι περήφανος που προπονώ αυτό το γκρουπ. Για την αγάπη που δίνουν. Για τον σεβασμό που δείχνουν τόσο στη φανέλα, όσο και στην ιστορία της ομάδας. Είχαμε 8 παίκτες με προβλήματα. Άλλος με πονόκοιλο, άλλοι με πυρετό. Τα έδωσαν όλα».
Για τη συνέχεια;
«Πάντα παραμένουν όλα ανοιχτά. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Εχουμε ένα ντέρμπι και δυο επίσης σημαντικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟ έχει δυο ντέρμπι. Ολοι οι παίκτες έχουν περηφάνια και θα παίξουν γι’ αυτό. Όλα είναι ανοιχτά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γαλατάσαραϊ και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 1-1 και θα πρέπει να περιμένουν τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του Champions League για να δουν αν θα φτάσουν στους στόχους τους.
LIVE: Μαρσέιγ – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μαρσέιγ – Λίβερπουλ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη από την Καρλοβάρσκο και θα πάει στην Τσεχία για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.
Live streaming: Ρουμανία – Ελλάδα. Παρακολουθήστε σε live streaming το ματς της Εθνικής Ελλάδος πόλο κόντρα στη Ρουμανία, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο ανδρών.