Η αποστολή της ΑΕΚ για Λεωφόρο
Ο Μίλαντ Μοχαμάντι επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (30/4, 20:00). Εκεί που η Ένωση θέλει το διπλό για να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ενώ θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε των πλέι οφ.
Στην αποστολή βρίσκεται ο Μίλαντ Μοχαμάντι ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θα είναι στον πάγκο για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Εκεί όπου θα βρίσκεται και ο Ραντόνια ώστε η ΑΕΚ να έχει από μία λύση για τα δύο άκρα της άμυνάς της.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής (pic)
- Το σημαιάκι… τίτλου της Άρσεναλ – Ισοφάρισαν μεγάλο ρεκόρ οι «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός – Άρης 3-1: Ταμπόρδα και Τεττέη «καθάρισαν» για τετράδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442