Πρόβλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Μάρκους Ράσφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι μπορεί να κέρδισαν την Έβερτον για το πρωτάθλημα με 2-0 ωστόσο είδαν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί με τραυματισμό.
Όπως λοιπόν ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας, ο Ράσφορντ έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και αυτομάτως τίθεται εκτός από την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europa League με τη Σεβίλλη αύριο (22:00), στο «Ολντ Τράφορντ».
Μάλιστα η ενημέρωση για τον 25χρονο δεν αναφέρει πόσο καιρό θα μείνει εκτός, ωστόσο σίγουρα δε θα παίξει κόντρα στην ισπανική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Ράφορντ τη φετινή σεζόν μετράει σε 47 εμφανίσεις με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ 28 γκολ και 10 ασίστ, ως εκ τούτου η απουσία του σίγουρα είναι σημαντική για τον Τεν Χαγκ που καλείται να βρει λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Μάντσεστερ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιάννης Τσουκαλάς είναι Έλληνας επαγγελματίας μαχητής kickboxing και Professional K-1 Fighter στην κατηγορία των -67 κιλών με αρκετές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.