Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Xάαλαντ των ρεκόρ

O Xάαλαντ των ρεκόρ

Οι απίστευτες επιδόσεις του Ερλινγκ Χάαλαντ

Τα 24ωρα πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπάγερν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα φώτα έπεσαν πάνω στον Ερλινγκ Χάαλαντ. Κυρίως στην προπόνηση. Δεν είναι κάτι που δεν συνηθίζεται και άλλωστε, ο Νορβηγός φορ της ταξιαρχίας του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πάντα κάτι να δείξει στο χορτάρι. Ωστόσο, τούτη τη φορά ο λόγος που όλοι ασχολήθηκαν με τον ξεχωριστό κυνηγό ήταν τα μαλλιά του!

Ναι, ο Χάαλαντ λάνσαρε κάτι διαφορετικό, δύο κοτσίδες (!) περίτεχνα τακτοποιημένες. Οι πάντες στην Αγγλία μιλούσαν για τον …Βίκινγκ που βγάζει από μέσα του ο Χάαλαντ και για την προσπάθειά του να κάνει ακόμη ένα ρεκόρ και να δώσει στον Γκουαρντιόλα την ώθηση για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ρεκόρ το έκανε ο Νορβηγός- σιγά μην του ξέφυγε! Τι είδους είναι; Εφτασε τα 45 γκολ ως παίκτης ομάδας Πρέμιερ Λιγκ σε όλες τις διοργανώσεις και σε μία αγωνιστική σεζόν. Βρίσκει δίχτυα ακατάπαυστα λες και είναι …μυδράλιο.

Ετσι, ο Χάαλαντ ξεπέρασε τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρουντ Φαν Νιστελρόϊ που είχαν από 44 γκολ σε μια σεζόν. Ο Αιγύπτιος της Λίβερπουλ από τη χρονιά ’17-’18 και ο Ολλανδός άλλοτε κανονιέρης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την περίοδο 2002-’03. Είκοσι χρόνια πίσω, δηλαδή. Το θωρηκτό της Σίτι έγραψε ιστορία στο τρίτο γκολ της ομάδας του και στο 3-0 επί της Μπάγερν. Το εισιτήριο πλέον το κρατούν στην Αγγλία και μένει να το σφραγίσουν στη ρεβάνς.

Αυτά , δηλαδή, κάνει ο Χάαλαντ και ακόμη είναι μόλις 22 ετών. Την υγειά του να έχει και θα …βαρεθεί να κατακτά αγωνιστικές κορυφές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024