Η Μαρία Ολυμπία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Σχεδόν σε καθημερινή συχνότητα δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram. Αυτή τη φορά η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ποζάρει με μπικίνι, δίπλα στην Πόπι Ντελεβίν.
Οι φιλικές σχέσεις με την Πόπι Ντελεβίν
Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την 36χρονη αδελφή της Κάρα Ντελεβίν.
Η Μαρία Ολυμπία μέσα από την ανάρτησή της αφήνει να εννοηθεί πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ‘όμορφη Πόπι και αυτό φαίνεται από τις συχνές κοινές τους εμφανίσεις.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας