Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η περιγραφή μου για την Όλγα Τρέμη ήταν τρυφερή» – Απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η περιγραφή μου για την Όλγα Τρέμη ήταν τρυφερή» – Απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου

Τη δική του απάντηση στις επιθέσεις, που δέχτηκε από πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης, για τις αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξή του για τη σχέση που διατηρούσε σε νεαρή ηλικία με την Όλγα Τρέμη, έδωσε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα o Ανδρέας Μικρούτσικος.

Εμφανώς εκνευρισμένος με όσα ακούστηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εκτενή αναφορά στην τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου που χαρακτήρισε «κανιβαλισμό» τα όσα είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του. Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποκάλεσε «τοξική», λέγοντας πως κανιβαλισμός δεν είναι όσα είπε αυτός αλλά το «πλυντήριο» που προσπαθεί να κάνει εκείνη.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο σας είπα ότι με τρομοκράτησε το κύμα αγάπης που έλαβα από τον απλό κόσμο και τους γνωστούς. Σε πολλά μάτια και σε πολλά λόγια και σε συμπεριφορές έβλεπα το “να είσαι πάντα καλά” αλλά, μέσα τους έβλεπα – κι ας μου επιτραπεί η ακρότητα-  το “γιατί έζησες;”. Στον λόγο της τιμής μου. Το έχω ζήσει, το έχω δει και το επικύρωσα και χθες και θα σας πω γιατί το επικυρώνω.

Σε μερικούς, τους χαλάω τη μαγκιά, τη μόστρα, και δε μιλάω για το tweeter. Μιλάω για κακόβουλους, εγκάθετους, συγκεκριμένους, ανθρώπους που είναι συγκεκριμένοι. Θα έρθω σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, την κυρία Χριστοπούλου. Η κυρία Χριστοπούλου βγήκε και έγραψε ένα κείμενο, με ψεύτικα ευρυματάκια του ρήματος “τρέμω” με την Όλγα και το έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται, “κανιβαλισμός”. Ποιος είναι ο κανιβαλισμός;» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε σε ακόμη πιο έντονο ύφος:

«Το ότι είπα μια ερωτική ιστορία πιστεύοντας ότι τη λέω σε έναν φίλο μου off the record; Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αλλά και πάλι, πες ότι δεν είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είπα μια ιστορία έρωτα, σχέσης δυο ανθρώπων και τα δικά μου κίνητρα που είναι ανθρώπινα, φυσιολογικά και τα εξήγησα χωρίς να μειώνω κανέναν. Με όλες τις γυναίκες την ευθύνη την αναλαμβάνω πάντα. Έχω χωρισμούς και δε θα βρείτε ούτε μια δήλωσή μου που να λέει ότι φταίει η γυναίκα που είχα δίπλα μου… δε θα τη βρείτε πουθενά.

Πολλές φορές και συνήθως είχα δίκιο αλλά επειδή ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα κατά βάση τη σχέση, αναλάμβανα την ευθύνη. Αυτή η ανάληψη ευθύνης θέλει έναν άντρα… Έτσι είναι και η περιγραφή μου για την Όλγα, είναι τρυφερή η περιγραφή μου και ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το αυτό θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα της εποχής και της όποιας σχέσης είχαμε. Αυτό το πράγμα ποινικοποιήθηκε, έγινε κατηγορητήριο».

«Το να βγαίνει επωνύμως, προσωπικά, έχοντας θέση στην τηλεόραση, και να μιλά για κανιβαλισμό η κυρία Χριστοπούλου… Καννιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει απέναντι σε αυτά που είπα στον Άρη Πορτοσάλτε, κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο που κάνει για το Love Island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κανιβαλισμός είναι όταν έβγαινε στην τηλεόραση και τσακωνόταν με τον άντρα της και τα δικαστήρια.

Κυρία Χριστοπούλου που μάλλον θέλετε να γίνετε σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ και τον υπερασπίζεστε, να ξέρετε ότι δε θα τη ρίξετε την κυρία Κουτσαφτάκη, θα μείνετε κυρία Χριστοπούλου, δηλαδή ένας τοξικός άνθρωπος. Έχω ένα ρητό, καλύτερα να κοιμάμαι με μια αρκούδα παρά να συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024