Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Βανδή αποθέωσε τον Μπισμπίκη στην πρεμιέρα του «Έγκλημα και τιμωρία» - Έφυγαν μαζί από το θέατρο

Η Βανδή αποθέωσε τον Μπισμπίκη στην πρεμιέρα του «Έγκλημα και τιμωρία» – Έφυγαν μαζί από το θέατρο

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα του «Έγκλημα και τιμωρία».

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη να ανεβάζει το βράδυ της Τετάρτης την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία», μεταφέροντας το εμβληματικό μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι στην Αθήνα του 2023, η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του στην πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό για να εμψυχώσει και να χειροκροτήσει τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Έγκλημα και τιμωρία».

Μοιράστηκε μάλιστα με τους θαυμαστές της δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη βραδιά στο θέατρο. Στο ένα από αυτά είχε καταγράψει το φινάλε της παράστασης, με τους ηθοποιούς να υποκλίνονται και το κοινό να τους χειροκροτά. «Έγκλημα και τιμωρία! Μπράβο παιδιά!!! Εμπειρία!» έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στο story που ακολούθησε, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ έφευγαν από το θέατρο. «Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Βασίλης Μπισμπίκης και «Έγκλημα και τιμωρία»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης προχώρησε σε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του πρωταγωνιστικού ρόλου στην θεατρική παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα».

Ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και για τις ανάγκες του ρόλου, έπρεπε να είναι καραφλός και με περισσότερα κιλά. Στη φωτογραφία που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός δεν αναγνωρίζεται από τις αλλαγές που έχει κάνει επάνω του.

«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα» έρχεται με έναν θίασο 20 ηθοποιών να αφηγηθεί μια «νέα» ιστορία, ενός «νέου» Ρασκόλνικοβ, ερμηνευμένου από τον Θοδωρή Σκυφτούλη, με τρόπο ακραία ρεαλιστικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη.

Την ελεύθερη μεταγραφή του έργου συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Γιάννης Μελιτόπουλος.

«Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι θα το κάνω»

Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός είχε επιλέξει να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για τις πράξεις του.

Ο ηθοποιός εστιάζει τις απαντήσεις του στην ελευθερία έκφρασης, λέγοντας με γλαφυρό τρόπο «όποτε μου κ@υλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω».

«Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα» είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;» συμπλήρωσε.

«Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου καυλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;» κατέληξε.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024