Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: «Ήμουν αφελής στη συνέντευξη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: «Ήμουν αφελής στη συνέντευξη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του εξήγηση για τις αποκαλύψεις για την Όλγα Τρέμη.

Μετά την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, ο διάσημος παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε εκ νέου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ήταν άλλωστε η συνέντευξη για την οποία μιλάνε όλοι, οπότε ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις μιας σχέσης που δεν ήταν γνωστή.

Περιγράφοντας με λεπτομέρειες τον έρωτά του με την Όλγα Τρέμη στο περιοδικό ΟΚ!, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι υπήρξε ο πρώτας άντρας της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον συνεργάτη της γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την Όλγα Τρέμη.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

Ο Μικρούτσικος για το ειδύλλιο με Τρέμη

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη.

«Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά. Είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού. Έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι» σημείωσε αρχικά.

Στην πορεία της συνέντευξης ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην αρχική του συναναστροφή με την Όλγα Τρέμη και τα μαθήματα που έκανε στην Όλγα Τρέμη. «Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μητέρα μου. Τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμως.

Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα. Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο. Εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής. Χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα.

Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση. Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραίφνης κομμουνιστής τύπος που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα».

«Τώρα τι ήταν το τερπνόν και τι το ωφέλιμο, το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα.

«Μου έγινε έμμονη ιδέα η εικόνα της»

Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι.

Ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα. Βραδύποδας εν πάση περιπτώσει. Ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

«Τελικά έδωσε, πέτυχε και μετά την βλέπω στην κατάληψη της Νομικής, φοιτητής εγώ, φοιτήτρια εκείνη. Κάνω έτσι και βλέπω ένα μανεκέν ανάμεσά μας. Παρέμεινε μανεκέν. Μιλήσαμε, στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί ήταν βράδυ στην κατάληψη και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο.

Και σκεφτόμουν τώρα τους βάρβαρους να μου χτυπάνε, ας πούμε, το Ολγάκι μου το τρυφερό, το εύθραυστο και όμορφο. Μετά από πολύ καιρό πρέπει να είχα ήδη βγει εγώ στην τηλεόραση που εμφανίστηκε εκείνη», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024