Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσουρός για Μικρούτσικο: «Δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία....μη τρελαθούμε κιόλας!»

Τσουρός για Μικρούτσικο: «Δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία….μη τρελαθούμε κιόλας!»

Πολλοί κατηγορούν τον παρουσιαστή για προσβολή και ασέβεια προς το πρόσωπο της Όλγας Τρέμη

Στο προσκήνιο βρίσκεται για δεύτερη ημέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφορικά με τα όσα δήλωσε για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως υπήρξε ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη και όπως είπε, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που σήκωσε η εν λόγω αποκάλυψη, ο ίδιος πίστευε πως η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα σχολιάστηκε και σήμερα σε πολλές από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως και σε αυτήν της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του Mega στο άκουσμα των όσων ειπώθηκαν και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και από την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πως γίνεται χειρότερο…και στην τελική και μόνοι τους να τα λέγανε είναι κακό κουτσομπολιό». Η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως θεωρεί σχεδόν αδύνατο δύο τόσο έμπειροι δημοσιογράφοι να υπέπεσαν σε τέτοια «σφάλματα».

Ο ένας να δημοσιεύσει κάτι off the record και ο άλλος να είναι τόσο «αφελής» ώστε να μην γνωρίζει πως ηχογραφείται.

«Είναι διαφορετικό να πεις σε έναν άνθρωπο ότι είχα σχέση με μία γυναίκα, και είναι διαφορετικό να πεις το πώς έβλεπα αυτή τη γυναίκα και άλλες ‘γαργαλιστικές λεπτομέρειες» σχολίασε ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός.

«Και πόσο μάλλον όταν είσαι άντρας και τα λες για μία συγκεκριμένη γυναίκα και εκθέτεις το παρελθόν της. Είτε ειπωθεί σε δημόσιο λόγο, είτε σε φιλική συζήτηση είναι το ίδιο» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός.

Τόνισε μάλιστα πως αποκλείει το γεγονός ο δημοσιογράφος του περιοδικού να δημοσίευσε κάτι τόσο προσωπικό χωρίς την έγκριση του συνεντευξιαζόμενου.

«Δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στο χώρο. Επίσης ο δημοσιογράφος δεν θα έβαζε το ‘κεφάλι του στον ντορβά’ να βγάλει ένα τόσο προσωπικό δεδομένο χωρίς την έγκρισή του» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

«Γιατί αδειάζει έτσι έναν άνθρωπο;»

Μία ανάλογη αντίδραση είχε και η Έλενα Χριστοπούλου μέσω της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια δήλωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ έχει κατακρίνει άλλους άντρες για ανάλογες στάσεις και δηλώσεις τώρα ο ίδιος «έρχεται και κάνει το χειρότερο. Αδειάζει έναν άνθρωπο».

«Δεν ξέρω ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει. Δεν νομίζω να αισθάνεται και πολύ ωραία η Όλγα Τρέμη με αυτό που έχει συμβεί ξαφνικά. Εμείς, με ένα Survivor και ένα Μάριο Πρίαμο και πώς έχει φερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και στην Καρολίνα, σχολιάζουμε όλες οι εκπομπές πόσο απάνθρωπος είναι και ξαφνικά έρχεται ο κ. Μικρούτσικος που έχει πάρει θέση κατά άλλων ανδρών και κάνει το χειρότερο. Αδειάζει έναν άνθρωπο. Με ποιο savoir vivre που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μία γυναίκα» είπε συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024