Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική τς απάντηση.«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πικρίες δεν κρατάω και ειδικά με ανθρώπους που αγαπάω και εκτιμώ. Από εκεί και έπειτα, συναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται, λάθη γίνονται, παρεξηγήσεις γίνονται. Εγώ, δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνω;
Τον βλέπω τον τίτλο μας που λέει «αρκετά η πλάκα», αλλά κάποια πράγματα αξίζει τον κόπο να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Φανταστείτε δηλαδή να παίρναμε το κάθε τι στα σοβαρά.
Δηλαδή εγώ τι θα έπρεπε να κάνω και να βγω να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα ολόκληρο και δημοσίως ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρό να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί; Κάποια πράγματα είναι αυτονόητο ότι έχουν μια χιουμοριστική διάθεση και μια πρόθεση…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.
Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του
«Ο Γιώργος αφενός, απ’ ότι είχα δει τα αποσπάσμα που μου είχε κάνει όντως πρόταση στον αέρα και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, είχε πει ότι αν φύγω από το Mega… Δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι πολύ καλά. Απλά επειδή αυτό που είπες με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί ξαφνικά μπαίνω εγώ στη μέση αυτής της κατάστασης».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας