Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Χαμός στην εκπομπή της - «Τους είπα η μαμά είναι έγκυος»

Φαίη Σκορδά: Χαμός στην εκπομπή της – «Τους είπα η μαμά είναι έγκυος»

Τι έχει συμβεί;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του και τον υπέρηχο, μέσα από τον οποίο είδε για πρώτη φορά το μωράκι που έρχεται.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τον τρόπο, με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα παιδάκια του.

Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση για το παιδάκι που περιμένει με την σύζυγό του

«Τα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών και τώρα έρχεται και άλλο ένα! Χθες το είδαμε εκεί να κουνιέται μέσα, αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Θεός να ευλογήσει όλο τον κόσμο να το ζήσει αυτό! Το είδαμε να κουνιέται. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα κι όμως είναι τόσο ζωντανό, δύο μηνών παιδάκι, μια ψυχή. Σε μία εβδομάδα μας είπε ο γιατρός θα ακούει» ανέφερε για τον υπέρηχο του μωρού.

Για την αντίδραση των παιδιών του: «Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: ‘Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος…’ Παύση, ακίνητοι.

Τι έγινε ρε παιδιά λέω, σας είπα κάτι… Η μαμά είναι έγκυος. ‘Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού; ‘ λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: ‘Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα’», είπε ο Ηλίας Βαλάσης φανερά συγκινημένος.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως θα μπει στην σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο καθώς έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

«Είναι εκπληκτικά στα γυρίσματα. Είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι. Η κυρία του κάστινγκ με πρότεινε και με δέχτηκαν αμέσως χωρίς να πει για το Survivor. Έκανα τον μάνατζερ, ένα λαμόγιο, άνοιξα και το πουκάμισο να φανεί λίγο τρίχα, πήρα κι ένα πούρο. Πρέπει να χαθείς στον ρόλο», αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024