Η Βάσω Γουλιελμάκη καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 θα είναι το Σάββατο 18 Απριλίου. Η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.

Το διαζύγιο και η ιδέα για άλλο γάμο

«Όσο μεγαλώνω λέω πολλά «δεν ξέρω». Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είσαι βλαμμένος ρε;»

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr