Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω φερθεί φρικτά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω φερθεί φρικτά»

Αποκαλυπτική η Ζενεβιέβ μιλά για άγνωστες στιγμές της ζωής της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε προσκεκλημένο στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Mega.

H γνωστή Art Director αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή.

Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά

Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα, έχω γνωρίσει. Από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας αλλά έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει θάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πως βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες, μα τι φάση τώρα; Πως έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;».

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει «έχω κάνει λάθος», «έχω συμπεριφερθεί φρικτά».  Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες «είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι». Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ».

Η συμβούλη της οικογένειας που ακολουθεί

«Η οικογένεια μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Εάν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά και απολογήσου. Δεν χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη» πες» πρόσθεσε, επίσης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ψυχαγωγικό late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024