Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος, σε ηλικίας 67 ετών, μετά από την σύντομη μάχη του με την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογράφος είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από περίπου δύο μήνες και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν γιος του δημοσιογράφου Βασίλη Ροδόπουλου. Εργάστηκε για πρώτη φορά στον Ελεύθερο Τύπο, στη συνέχεια ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα Απογευματινή και μετά στην ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής των περιφερειακών σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από τρία χρόνια. Η κηδεία του Ντίνου Ροδόπουλου θα γίνει την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Καισαριανής.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.