Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η Μαρία Κορινθίου και για αυτόν τον λόγο θα απουσιάζει από τα καθήκοντά της στο Πρωινό για κάποιο διάστημα.
Η ηθοποιός έκανε instastory από το κρεβάτι του νοσοκομείου, μέσω του οποίου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλου για την κατάσταση της υγείας της.
Η ανάρτηση
«All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».
«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας