Χωρίς τρεις παίκτες ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για την αυριανή (11/12) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League.
Ο Παναθηναϊκόςθα υποδεχθεί την ΑΕΚστο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (11/12) για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.
Το «απουσιολόγιο» του Μαυροβούνιου τεχνικού, ενόψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» αλλά κυρίως της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, περιέχει τρία ονόματα, με τα δύο από αυτά να του προκαλούν ιδιαίτερο πονοκέφαλο.
Συγκεκριμένα στην προπόνηση του Σαββάτου (10/12) δεν πήραν μέρος οι Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Ουόλτερς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που έκανε θεραπεία, εξαιτίας ενός διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Λευτέρης Μαντζούκας από την άλλη προπονήθηκε κανονικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Εβάν Φουρνιέ εμφανίστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια, φορώντας μπλούζα που απεικονίζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, στα 41 του, ο Ερικ Λάμπρεχτς, ο διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής (8/2) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ανέβηκε στην ελίτ κατηγορία της UEFA