Αφορμή στάθηκε ο τίτλος «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη, που στάθηκε αρκετός για να βγάλει από τα ρούχα του τον γνωστό τραγουδιστή.
Σε ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram, έγραψε: «Ναι ρε πα….ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα».
Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου απαντώντας: «Πας καλά; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε και μη μιλάς άσχημα εδώ».
Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram: «Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor) που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».
Στη συνέχεια προχώρησε σε νέα ανάρτηση, δίνοντας έτσι συνέχεια στην… κόντρα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.