Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: Η επική δήλωση του δικηγόρου του για το Survivor All Star - «Αν θέλουν...»

Τριαντάφυλλος: Η επική δήλωση του δικηγόρου του για το Survivor All Star – «Αν θέλουν…»

Δείτε όλα όσα είπε ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών.

«Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη» είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Δείτε όσα ειπώθηκαν…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor Αll Star επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ο personal trainer επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να αναμετρηθεί με τους καλύτερους και πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος, μέσα από το κανάλι του φίλου του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο YouTube αποκάλυψε πως θα τον δούμε στον νέο κύκλο του Survivor και μάλιστα υποσχέθηκε πως αν πάει στον τελικό επιστρέφοντας θα κάνει ένα Q&A για να βγάλει στο φόρα όσα δεν θα δείξει η κάμερα.

Είπε συγκεκριμένα: «Εσείς που μας βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα όταν είμαι Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Θέλω να με ψηφίσετε. Το προετοιμάζουμε λίγο – λίγο. Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω. Από τώρα μέχρι τον Ιούλιο θα το λες σε κάθε βίντεο. Θέλω μόνο μια ψήφο αν πάω τελικό… θα παίξουμε για να κερδίσουμε, σκεφτόμαστε θετικά».

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024