Τσιτσιπάς: «Αδίκησα τον Ρούμπλεφ, ήθελα να τον νευριάσω»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρθηκε στα «φαρμακερά» σχόλια που είχε κάνει για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την αναμέτρησή τους στο Τορίνο.
Αντιδράσεις είχαν προκαλέσει ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την ήττα του στο τουρνουά του Τορίνο, λέγοντας τότε πως τον νίκησε με τα «λιγοστά όπλα που διαθέτει».
Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Arab News, εξήγησε πως είπε όσα είπε για να νευριάσει και να πεισμώσει τον αντίπαλό του, ενόψει του ημιτελικού που θα έπαιζε απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιτσιπάς:
«Αυτό που είπα στη συνέντευξη τύπου για τον Ρούμπλεφ ήταν άδικο και λάθος. Το είδα με μια διαφορετική προσέγγιση. Ήθελα να νευριάσει για το επόμενο ματς του (με τον Ρουντ) και να προσπαθήσει να παίξει ακόμα καλύτερα. Δεν θα πω τους λόγους, είναι ξεκάθαρη η κατάσταση που θα έπρεπε να διαχειριστώ αν έπαιζα εγώ με αυτόν τον αντίπαλο. Ήθελα πολύ να νικήσει το επόμενο ματς ο Αντρέι, ήθελε να μεγαλώσω τη φλόγα, για να είναι πιο πεινασμένος και συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς.
Ήταν λάθος, διότι ένιωσα ότι δεν μπόρεσε να αποδώσει, το είδα το ματς, δεν μπόρεσε να αποδώσει όσο καλά περίμενα. Ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσω στο Top 3, αν κέρδιζε αυτό το ματς. Έπαιξα λίγο με αυτό και προσπάθησα να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου. Ασφαλώς το καλύτερο θα ήταν να κέρδιζα εγώ τον αγώνα μου.
Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει πολλά όπλα και τα χρησιμοποιεί καλά στο γήπεδο. Χτυπάει πολύ δυνατά την μπάλα, σαν τον Μάρατ Σάφιν της νέας γενιάς. Δεν θεωρώ ότι είναι περιορισμένος στο παιχνίδι του, είναι πολλά χρόνια τώρα στο tour και μπορεί να ανταγωνιστεί τους καλύτερους. Είναι ένας από τους πιο πειθαρχημένος παίκτες και σπουδαίος επαγγελματίας. Είναι και πολύ αστείος τύπος, μια πολύ καλή ψυχή και απολαμβάνω να είμαι γύρω του.
Είναι φιλικός και του αρέσει να αυτοσαρκάζεται. Αν μετάνιωσα που το είπα; Ναι, δεν ήταν καλό για μένα. Ήμουν πληγωμένος που δεν έφτασα ως το τέλος στο ATP Finals και αυτό πόνεσε. Προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά αυτός δεν ήταν ο σωστός τρόπος, ακόμα και αν ήθελα να βγει κάτι καλό. Σίγουρα αν τον δω θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που σκέφτηκα έτσι για εκείνον γιατί ασφαλώς δεν είναι αυτό που πιστεύω πραγματικά».
Πηγή: to10.gr
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)































































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442