Με τον Λιονέλ Μέσι να οργιάζει σε άλλο ένα ματς, η Αργεντινήεπικράτησε (2-1) της Αυστραλίας, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ.
Η αρμάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έκανε το καθήκον της, κλείνοντας… ραντεβού με την Ολλανδία στα προημιτελικά, που υπέταξε με 3-1 τις ΗΠΑ.
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικώμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου «κλείδωσε», με την Αλμπισελέστε να διασταυρώνει τα ξίφη της με τους Οράνιε την Παρασκευή (9/12, 21:00) στο Lusail Stadium.
Θυμίζουμε, πως αύριο (4/12) είναι προγραμματισμένα άλλα δύο ματς για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, με την Γαλλία να αντιμετωπίζει την Πολωνία και την Αγγλία να κοντράρεται με την Σενεγάλη.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.