Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών στο Παλαιό Φάληρο
Η αθλητική εκδήλωση στο Παλαιό Φάληρο περιλαμβάνει επιδείξεις των παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών Judo, Karate, Aikido, Kendo, Iaido, Jodo, Jujitsu και Κyudo.
Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν την9η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν».
Η δημοφιλής αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει επιδείξεις των παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών Judo, Karate, Aikido, Kendo, Iaido, Jodo, Jujitsu και Κyudo.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες που θα παρουσιάσουν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο και ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ημ/νία: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 & ώρα 11:00 π.μ. Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» (Αθλητικές Εγκαταστάσεις Μαρίνας Φλοίσβου, Πάρκο Αγ. Γεωργίου, 175 61 Π. Φάληρο)
Διοργάνωση : Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Δήμος Παλαιού Φαλήρου
Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού – Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της UEFA επιβεβαιώνει ότι οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη σεζόν 2026-27, ζητώντας από τους συλλόγους πλήρη συμμόρφωση έως την 1η Μαρτίου 2026.
Για τις απουσίες των Οσμάν και Χολμς μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.