Απίστευτο: Ποιοι «πράσινοι» θέλουν Σλούκα και Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό (vid)
Εχουν… θαυμαστές στον Παναθηναϊκό οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ.
Παίκτες από τον Ολυμπιακό θα ήθελαν ως συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό οι Γιώργος Παπαγιάννης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ!
Οι τρεις άσοι του Τριφυλλιού απάντησαν στην ερώτηση του «Eurohoops.net» για το ποιον ήθελαν για συμπαίκτη τους στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να επιλέγει τον Κώστα Σλούκα, ενώ οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ διάλεξαν τον Σάσα Βεζένκοφ.
Οι Παπαγιάννης και Μποχωρίδης είναι συμπαίκτες με τον Κώστα Σλούκα στην εθνική ομάδα και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στην γαλανόλευκη, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και ένα από τα κορυφαία 4άρια στην Ευρώπη.
Δύο εξαιρετικοί παίκτες, που όπως αποκάλυψαν οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και Σαμοντούροβ, θα ήθελαν να τους είχαν ως συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.
Δείτε το βίντεο:
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442