Sold out ο τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού
Τα εισιτήρια του τελικού του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Ρόδο (21:00, EΡΤ 3) εξαντλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε sold out για τον τελικό του Super Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.
Όπως ήταν λογικό οι φίλαθλοι των δυο «αιωνίων» γέμισαν το γήπεδο και εξάντλησαν τα εισιτήρια γι το πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων τη φετινή σεζόν. Το τζαμπόλ του αγώνα θα δοθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ
«Sold out στο #supercup by #aegeanislands !
Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό του Super Cup by aegean islands εξαντλήθηκαν. Παρακαλουνται οι φίλαθλοι να μην προσεγγίσουν το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου χωρίς εισιτήριο. Δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπιας και σωματικός έλεγχος πριν την είσοδο»
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Σλοβενία – Ελλάδα 8-23: Τη διέλυσε και θα παίξει την πρωτιά με την Κροατία
- Σκληρή ανακοίνωση από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για ΕΠΟ και διαιτησία
- Η ξεκάθαρη εντολή του «Μέντι»
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442