Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη, κέρδισε με 2-1 σετ τη Βελγίδα τενίστρια Μαρίνα Ζανέφσκα και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του τουρνουά της Πάρμα.
Η 27χρονη τενίστρια θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο της Ντάνκα Κόβινιτς από το Μαυροβούνιο, ώστε να φτάσει στον τελικό του τουρνουά. Ο ημιτελικός ανάμεσα στις δύο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30/9 στις 16:00.
Η Κόβινιτς, νούμερο 78 στον κόσμο, νίκησε 2-0 σετ την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι και διεκδικεί την τέταρτη πρόκρισή της σε τελικό.
Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές την Κοβινιτς στο παρελθόν με την Μαυροβούνια να έχει το πάνω χέρι καθώς έχει κερδίσει δύο νίκες και μία ήττα επί της Ελληνίδας τενίστριας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης