Ελλάδα – Μάλτα 8-3: Στους «8» του Ευρωπαϊκού η Eθνική νέων
Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Εθνική νέων βρήκε λύσεις και νίκησε με 8-3 τη Μάλτα στον χιαστί αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στην Ποτγκόριτσα.
Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα νίκησε σήμερα (21/9) τη Μάλτα με 8-3, σε αγώνα για την πρόκριση στους «8», και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.
Εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (22/9, 17:00) την Κροατία, η οποία είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Η Μάλτα προηγήθηκε 2-0, ωστόσο η εθνική «απάντησε» με τρία διαδοχικά γκολ, το τελευταίο από τα οποία σημείωσε ο Γκίλλας, επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, βάζοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπροστά στο σκορ (3-2).
Οι νησιώτες ισοφάρισαν στον παίκτη παραπάνω στα μέσα της τρίτης περιόδου (3-3), αλλά η «γαλανόλευκη» με νέο σερί 3-0 «έκλεισε» το οκτάλεπτο προηγούμενη με 6-3. Ο Πούρος έφερε, με γκολ στον παίκτη παραπάνω, την εθνική στο +4 (7-3), 5:23 πριν από τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση στους προημιτελικούς.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 για τα προκριματικά του U21 EURO 2027. Μετάδοση από το EΡΤ Sports 3.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε κάτω από το χαλί τα προβλήματα της διαιτησίας και σφυρίζει αδιάφορα για τα λάθη στην κανονική περίοδο της Super League